keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Ruotsin reissu

Matkasimme länsi-göötanmaalle kera Sirun (Adavalls Afrodite) ja Rokin (Adavalls Christon Grey).
9.5. pidettiin gööttien erikoisnäyttely Tånga Hed Vårgårdassa. 123 gööttiä oli ilmoitettu.
Sirun tulos oli VET ERI/2 SA (9 veteraaninarttua, tuomari Björn Einarsve) ja Rokille tällä kertaa VAL EH (tuomari Johnny Nilsson).

11.5. oli näyttely Lidköpingissä, johon oli ilmoitettu 26 gööttiä. Tuomarina Eva Liljekvist-Borg Ruotsista. Näyttelyyn osallistui Ruotsin voitokkaimpia gööttejä, joten lopputulos oli aivan uskomaton.
Siru räjäytti potin ollen VET ERI/1 SA PN-1 SERT ROP ROP-VET. Näin ollen siitä tuli Ruotsin muotovalio, SE MVA. Päivän päätteeksi Paula Heikkinen-Lehkonen valitsi Sirun näyttelyn neljänneksi kauneimmaksi veteraaniksi! VSP oli eriskoisnäyttelyn paras uros.
Roki esiintyi innokkaasti ja sille tulokseksi VAL ERI/3.

Tämä oli yksi tällainen pienen kasvattajan unelma, omasta kasvatista Ruotsin (rodun kotimaa) muotovalio.

Adavalls Afrodite, uusi SE MVA
Adavalls Christon Grey
Siru ja osa palkinnoista

Matkan toinen tarkoitus oli hakea meille uusi perheenjäsen. Niinpä matkasimme Kristdalaan, josta haimme Biten eli Pihlspetsens Julie Andrews (s. 11.3.2013, isä Vargaviddernas Disco Douglas, emä Pihlspetsens Evelina).
Bitte on maailman reippain ja rohkein pentu, se itki 10 minuuttia lähdöstä autossa, jonka jälkeen nukkui boksissaan nätisti loppumatkan. Tästä pennusta toivotaan vahvistusta Adavalls-göötteihin, sitten joskus. Nyt keskitytään oppimaan tavoille ;)




Pöydällä seisominen ei oikein vielä onnistunut :-)

Biten emo Pihlspetsens Evelina "Sussie"
Biten isä Vargaviddernas Disco Douglas "Frasse"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti